Opslaghoorn

Per container
€170 p.m.
Ga naar de homepagina
Ga naar de homepagina

Opslag Hoorn

Opslaghoorn is de betrouwbare self-storage voor het opslaan van uw waardevolle goederen zowel particulier als zakelijk. De perfecte opslag voor het opslaan van uw spullen waar u aan gehecht bent. Van archieven, verzamelingen tot opslag van uw goederen wanneer deze tijdelijk niet nodig zijn. Verhuizen, verbouwen of emigratie, Opslaghoorn biedt u ruimte om tijdelijk uw spullen op te slaan. Voor expats is Opslaghoorn een gemakkelijke en prijsbewuste keuze. Ook voor bedrijfsmatige doeleinden zijn wij uw partner voor korte of langere huurperioden met flexibele contracten.

Deze indoor container opslag gelegen op slechts 2 minuten van de N307, en 5 minuten van de A7. Zeer goede bereikbaarheid. Gesitueerd op een half uur rijden van af Amsterdam is Opslaghoorn een budgetvriendelijke keuze voor de prijsbewuste klant.

Met onze ruime openingstijden, 7 dagen per week geven wij u de mogelijkheid om bij uw spullen te komen wanneer u dat wenst. Indien u op een ander moment wilt komen kunt u contact opnemen met ons en een afspraak maken.

Opslaghoorn heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. U verschaft zichzelf toegang door middel van de persoons gebonden badge. Na het openen van de roldeur, kunt u naar binnen rijden, lost uw goederen en parkeert de wagen weer op ons terrein. Vervolgens kunt u met de door ons beschikbare transportmiddelen uw spullen gemakkelijk naar de door u gehuurde container vervoeren. Welke goederen bij ons mogen worden opgeslagen vindt u in onze algemene voorwaarden.

De containers van Opslaghoorn zijn schoon, voorzien van een gekeurd discusslot met gecertificeerde sleutel die alleen door Opslaghoorn kunnen worden gedupliceerd. Verifieer bij uw verzekering op uw spullen bij Opslaghoorn automatisch zijn meeverzekerd (bij het overgrote deel van de verzekeraars is dit zo) en anders is dit voor een kleine meerprijs eenvoudig vast te leggen.

Bij Opslaghoorn.nl kunt u containers huren in verschillende maten. Wij bieden de ruimte die u nodig heeft. Van 4m2 (11m3), 6m2 (17m3), 9 m2 (22m3) tot 12 m2 (33m3). En dit alles tegen zeer concurrende prijzen in een degelijk bedrijfspand voorzien van de laatste beveiligingssystemen en een geavanceerd camerasysteem.

Voor welke grootte van opslag u het beste kunt kiezen kunnen wij van Opslaghoorn u een goed advies geven. Indien u meer ruimte nodig hebt dan het gehuurde kunt u snel en flexibel overstappen naar meer vierkante meters of zonodig een container bij huren.

Ga naar de homepagina